Over Parkeren nabij Schiphol

De vakantie is voor veel Nederlanders een van de grootste uitgaven. Deze vakantie begint bij Schiphol en daar valt dan ook direct voordeel te halen.

Ga je met de auto naar Schiphol dan zit er een groot verschil in parkeertarieven. De tarieven zijn afhankelijk van jouw wensen en het aantal dagen dat je gaat parkeren.

Er zijn echter een groot aantal aanbieders, dus het is verstandig om deze goed te vergelijken. De ene aanbieder biedt valet parking, de ander overdekt parkeren en er zit een verschil in de afstand tot Schiphol. Vind je het niet erg om met een shuttle bus binnen 10 min. naar de vertrekhal op Schiphol gebracht te worden, dan scheelt dit vaak in prijs.

Waarom Parkeren nabij Schiphol

Wij parkeren zelf regelmatig bij Schiphol en het irriteerde ons dat er geen inzicht was in alle parkeeraanbieders. Wij hebben daarom een formule gerealiseerd die op basis van het aantal reserveringen via onze website, de populariteit in de reviews, de prijs en de mogelijkheden van de aanbieder een vergelijking maakt. Vul jouw wensen in en je krijgt direct een overzicht van de aanbieder die volgens ons het beste bij jou past.

Wij zijn volledig onafhankelijk en selecteren alleen betrouwbare parkings. Krijgen we teveel klachten/negatieve reviews over een aanbieder dan verwijderen we deze uit onze vergelijking. Het is geen garantie dat alles bij de aanbieders goed verloopt, maar we doen ons best om iedereen een prettige parkeerervaring te bieden tijdens de vakantie. De getoonde resultaten zijn altijd gebaseerd op jouw wensen i.c.m. onze formule om de beste deal te tonen.

Vergelijk parkeren

Mijn parkeerplek bij Schiphol:Overdekt parkeren
Valet parking
Sleutels zelf meenemen

Onze voordelen

  • Alleen betrouwbare parkings bij Schiphol!
  • Grootste vergelijker van parkeren bij Schiphol in Nederland
  • Exclusieve (kortings) acties
  • 100% Onafhankelijk
  • Meer dan 150.000 vergelijkingen in 2014

Wij helpen je graag

Heb je een vraag, is er iets niet duidelijk of wil je iets anders met ons bespreken?

» Neem contact met ons op

» In 3 gemakkelijke stappen goedkoop parkeren bij Schiphol

Start de gratis vergelijker
Populairste goedkope parkeerplaatsen bij Schiphol